Kinzi Octawiawrc Szczepcio wszystkiego naj............ :diabelski_usmiech
[O2] błąd w cenniku RS
Zwiń
X
-
[O2] błąd w cenniku RS
przestrzegam przed cennikiem RSki.
W opcjach płatnych dodatkowo jest napisane:
Automatycznie ściemniające się i składane lusterka zewnętrzne, lusterko
kierowcy z podświetleniem przestrzeni wokół drzwi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 000 złO2FL RS | S2 | F2
-
-
A lusterka w OII i OIIFL są takie same rozmiarowo? Bo jak nie to problem właśnie taki, że nie ma skąd wziąć tego prawego samościemniającego się...
Tą politykę obcinania co się da to by można zrozumieć jakby to było w standardzie, ale tutaj klient za to płaci wcale nie mało kasy i jeszcze nie ma możliwości mieć wszystkich ściemniających się...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoA lusterka w OII i OIIFL są takie same rozmiarowo
Zamieszczone przez tomekproblem taki, że rzeczywistość jest niezgodna z tym co napisane w cenniku
co innego jesli masz to napisane w zamówieniuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, no właśnie o to chodzi, że skoda ma burdel nie tylko w cenniku. W wyciągu z kodów wyposażenia z systemu dostałem:
PW3 - Elektrycznie sterowane, podgrzewane, składane, sciemniające się lusterka z podświetleniem wokół drzwi
Ja opóźniłem odbiór samochodu o dzień i przycisnąłem sprzedawcę o interwencję w sapie i wyjaśnienie tego. Mam coś w zamian dostaćO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
oolsztyniak, nie tak łatwo
okazuje się, że w cenniku i w konfiguratorze jest 2x samościemniające lusterko
ale juz przy zamawianiu i w opcjach informacji technicznej w SAP jest tylko lewe
po prostu zrobili "czeski" błąd :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Sprzedawca mówił prawdę. Po mojej zadymie mieli zmienić cennik i już jest nowy
Nawet data w cenniku się zgadza
Automatycznie składane lusterka zewnętrzne z podświetleniem przestrzeni
wokół drzwi, lusterko kierowcy ściemniające się. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 000 złO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
tomek, no mówił mi Sławek że coś tam kupiłeś nowego ...zajedź jak będziesz w firmie , pooglądamy..
przymierzałem sie i ja na taką ale jakoś tak parcia nie miałem , chyba się starzeję... :evil:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz